Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd 086-0755-28025755 richer@richconn.com.cn

Kwaliteitscontrole

Vraag een offerte aan
Thuis -

Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Kwaliteitscontrole

 • China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd certificaten
  Business License
 • China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd certificaten
  ISO9001:2008
 • China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd certificaten
  Certificate of Design Patent
 • China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd certificaten
  ISO 13485:2016
 • China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd certificaten
  IATF 16949:2016
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

086-0755-28025755

Profiel QC

wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole van de grondstof inkomend aan geëindigd - uitgaande producten.

 

Materiële inkomende kwaliteitscontrole: 100% inspectie;

In de controle van de proceskwaliteit: frequentieinspectie;

De controle van de uitjekwaliteit: volgens AQL.

 

 

Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 01: Elk van onze klanten heeft een professioneel personeel van de procestechniek verantwoordelijk voor de implementatie op lange termijn van elke verwerkingstekeningen vóór de verwerking van procesdocumentatie, verifieert de integriteit van elke tekening, voor onduidelijke delen met de klant om zal communiceren te bevestigen. En de geschikte procesdocumentatie zal bijwerken zodat het kan regelmatig worden uitgevoerd.

 

 

 

Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 1     2: Controleer binnen de grondstoffen en uit beheer strikt, uitgezochte grondstoffen die aan de nationale of ingevoerde nationale normen voldoen; De regelmatige materiële leveranciers zullen op grote schaal de certificaten van de grondstoffenproductie verstrekken. Ondertussen, testten wij de prestaties van diverse materialen door ons eigen materiaal. Voor speciale materialen。

 

 

 

Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 2      3: Verstrek het testen van de eerste steekproef van elk product, volledige inspectie van elke deelgrootte, nauwkeurigheid, hardheid, zoute nevel, oppervlaktebehandeling en andere vereiste gegevens. Zorg ervoor dat de materialen, de procedures en de processen allen aan de vereisten voldoen en de procesdocumentatie tijdens massaproduktie vormen.

 

 

 

 

Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 34: Procesbeheersing in productie: tijdens productie, zal ons kwaliteitspersoneel de delen in productie regelmatig controleren, geschikt elimineer producten met gebreken, vul materialen bij, doe en andere processen over, vat productieproblemen samen, stel en leg verbeteringsmaatregelen voor ten uitvoer. Zorg ervoor dat de levertijd en de naverkoop

 

 

 

 

Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 45: Verzendingsbeheer: Elk toegelaten deel zal met antiroest, het verpakken en classificatie verpakking worden behandeld, en elke partij zal met vervoersoverwegingen zoals antibotsings en anti-daling worden bevestigd. Zodat elke partij goederen aan de bestemming van de klant kan veilig worden geleverd.