Thuis

Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd

Bedrijfsprofiel

China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De Technologieco van Shenzhenrichconn. Ltd is een ambitieus ISO geregistreerd bedrijf, gespecialiseerd in CNC die en zich op superieur vakmanschap, absolute kwaliteit, netheid en op tijd levertijd machinaal bewerken concentreren. Wij zijn een vast-verenigd team van begaafde en ervaren ingenieurs, machinisten en technische adviseurs, die begaan helpen problemen met betrekking tot productieprecisie en complexe machinaal bewerkte delen, met inbegrip van ontwerp, productkostprijsberekening, kwaliteit, assemblageproblemen enz. oplossen.

China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Het teamwerk: Wij hebben ingenieurs, programmeurs, QC, verkoop en beheersteam ervaren. Elk lid wordt stevig verbonden om de orden van klanten goed te vervullen.

China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Vaardigheid: Wij houden de vaardigheid de opleiding van elke maand onderzoekt. De ingenieurs, de programmeurs en de arbeiders delen nieuwe ideeën en vaardigheden samen om het machinaal bewerken van vaardigheid onophoudelijk te verbeteren. Uitstekende mededeling: De verkoopleden zijn vloeiende Engelstalig, pro-actief en hebben kennis over het machinaal bewerken, kunnen zij gemakkelijk begrijpen wat u wilt.

China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Wat Ruizhiyuntong-Technologie van ander machinaal bewerkend bedrijf verschillend maakt is dat Ruizhiyuntong-Technologie het etiket van superieure kwaliteit en hoog rendement is.

China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Wij hebben velen high-tech materiaal tijdens deze jaren, bijvoorbeeld 4 ascnc machinaal bewerkend centrum ingevoerd, dat ons toelaat om complexe en micro-machine precisiedelen sneller te maken dan ooit. Bovendien, wij hebben samengewerkte partners ook op lange termijn op bladmetaal, het stempelen, injectie en matrijzenafgietsel; Wij kunnen One-stop dienst verlenen om uw geheel project te vervullen. Geen kwestie onze CNC malendiensten, CNC draaiende diensten of andere verwerkende dienst, bieden wij onze klant hoogste precisie en snelheid aan. Wanneer het ontvangen van het eerste onderzoek van klanten, beginnen wij om hun ontwerp in eerste keer te bestuderen, die hen nemen als onze eigen projecten, en stellen de beste productiemethode voor om hen aan het leven te brengen.

China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

Wij verstrekken altijd goede klantenservice en steunen de nieuwe producten van de klantenlancering op Medische, Ruimtevaart, Automobiel, en Van de consument Elektronische het spoedigst mogelijke markt. Wij zijn flexibel genoeg, zorg genoeg en eerlijk genoeg om aan te bieden wat u wilt. Geen kwestie welk soort uw project, groot of klein, wij ons beste u hoogste kwaliteit en concurrerende prijsdelen de beste dienst doen aanbieden. Krijg ons geïmpliceerd vroeg, zullen wij u helpen uw geld wijselijk besteden!

China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd
Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd
Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Ruizhiyuntong

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Richconn Technology Co., Ltd Certificaten